banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

The Bruery White Chocolate - Suklaatia


Panimo: The Bruery

Maa: USA Tyyppi: Barley Wine
Vahvuus: 13,8 Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: ??


<< Hiisi Iku-Turso - musta jätti The Bruery Saule - Juhlaolut >>

The Bruery White Chocolate - Suklaatia

The Brueryn White Chocolate on tyyliltään Barley Wine, hauska läppä sinänsä kun kyseessä on kuitenkin vehnästä tehty olut. Olutta on kypsytelty Brueryn tyyliin vuoden 'White Oak' Bourbon tynnyrissä minkä lisäksi sekaan on vielä ripoteltu vaniljaa sekä kaakaonibsejä. Valkosuklaata tosiaan. Alkoholia on kertynyt rotevat 13,8 % eli sangen kiitettävästi.

Väriltään olut on kellertävän oranssi, utuisen leijaleva ja päältä löytyy ohkainen valkoinen vaahtokerros.

Tuoksusta käy heti kättelyssä ilmi oluen nimi, valkosuklaa pomppaa heti ensimmäisenä nenään. Takaa tulee myös vaniljaista ja toffeista tuoksua. Puutynnyriä ja viinimäistä tanniinia löytyy myös. Ehkä myös pähkinäistä vivahdetta taustalta. Erittäin mielenkiintoinen avaus!

Maussa onkin jo niin paljon kaikkea että ensimmäisen kulauksen jälkeen olo on vaan häkeltynyt. Toisella kulauksella voi jo poimia vaniljaa, kaakaota, puutynnyriä, Bourbon viskiä, vehnää, pähkinöitä. Huh. Alkoholin tuntee juodessa muttei maistu häiritsevältä, ottaen huomioon kuitenkin tämän vitamiiniprosentit niin se on jo aikamoinen suoritus.

Kokonaisuus on todella hyvä, erittäin monipuolinen ja monimutkainen.

Arvosana mukautui seuraavanlaisesti:

Unde: 4,5 / 5

Mara: 4+ / 5

Veikko: 4- / 5

 Keskiarvo: 4+ / 5.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä