banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Fat Lizard Ankle Slapper - kuin kikkakamppaaja


Panimo: Fat Lizard

Maa: Suomi Tyyppi: American Pale Ale
Vahvuus: 4,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 ) EBU: ??Fat Lizard Ankle Slapper - kuin kikkakamppaaja

Maanantaiiiiii iii iii i! Taas se sieltä kolisutteli.

Mieltäni jäi kolisuttelemaan aiemmin juomani Fat Lizardin Bikini Top. Kun tämmöinen idea, että koko tölkin kansi lähtee on aikas ovela, niin otanpahan toisen maitokauppavahvuisen Fat Lizardin testaukseen eli Fat Lizard Ankle Slapperin.

Ja taas nautitaan tölkistä suoraan! Vähän väriä silmäilin, ja totesin sen olevan meripihkamaisen oranssinen.

Tuoksu tuo nenään havuiset nurmikentät, etelän hetelmät ja maltaisen kukkakedon?! Vähän erikoinen, mutta samalla myös kevyt tuoksu.

Maku. Maku maku maku. Hörpötellään. ...

Jaa tuota. Ruohoa, greippihedelmään, jotain muuta hedelmää, karamellinen ja kasviksinen? Ööö. Maku ei missään nimessä ole kehno, mutta ei se erityisen hyväkään ole. Makeutta on todella vähän, katkeruus puraisee viiveellä, kasvikset kiusaavat kielenkantimia kerskuen kakkahuumorillaan. Noniin. Jälkimaku on keskipitkä ja greippisruohoiskatkera.

Vähän outo tapaus, mutta vaikea ehkä sanoa miksi. Kasvikset eivät kuulu mielestäni raikkaisiin APA-olusiin, mutta tämän on vain minun mielipide. Tähän olueeseen suhtaudun nyt todella tylsän neutraalisti 3/5, mutta kättelisin tätä olutta, jos se tulisi kadulla vastaan. Poskisuudelmia en lähtisi jakamaan.

 

Semmoinen tölkki tölvästiin, ensimaanantaina taas jotain ihan muuta, ehkä jopa väliaikaisen  tuuraajan puolesta peräti! DYN DYN DYYYyyy. Se on soronoo!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä