banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Einstök Icelandic Arctic Berry Ale - epävarma fiilis


Panimo: Einstök Ölgerð

Maa: Islanti Tyyppi: Hedelmäolut
Vahvuus: 5,0% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 1 ½ ) EBU: ??Einstök Icelandic Arctic Berry Ale - epävarma fiilis

Hohoo ja jösses, jatkan tölkkiolutlinjalla kuten viimemaanantainakin, mutta nyt suomalainen on vaihtunut islantilaiseen. Nytten hörpöttelen Einstök Icelandic Arctic Berry Alea. Katotaan kuinka käy.

Valkeaa vaahtoa on sentti on utuisen, keltaisen ja oranssihtavan värisen oluen pinnalla. Jöö.

Tuoksu on...miellyttävä? Vai onko? Jännän marjainen, mustikkainen tuoksu. Kukkainen, vehnäinen ja happaman saippuamainen vielä lisäksi. Nyt tulee vähän hutera ja epävarma fiilis tästä. Mutta ei auta, hörpätään.

Maku. Jaa. Juu. No jaa. Juu? Tuoksun jäljillä ollaan, mutta todella kepeänä. Aijaijai, nyt vähän harmittaa, helevetti! Suutuntuma jättää ontoksi, happoja on kyllä, muttei riittävästi. Kevyt marja, vetelä vehnä ja geneerinen marjainen happamuus maistuu. Vähän outo kombinaatio ehkäpä, ja vähän kehnosti kaiken kukkuraksi toteutettu. Jälkimaku jättää suuhun vain maltaisen happaman fiiliksen, humalan purennasta ei ole tietoakaan!

Pliisut ja vaisut ja oudolta maistuvat oluet eivät ole juttuni. Ja tämä olut edustaa juuri näitä asioita. Saakeli! Kyllä se on näin nähtävä, että 1,5/5. Ei huonointa ikinä, mutta surkeaa kyllä. Ei jatkoon.

 

Aina ei saa juotua hyvää olutta, mutta ehkäpä kuitenkin ensimaanantaina taas! Näin toivon!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä