banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Brewfist / To Øl Space Frontier - pelkkä hyvä ei riitä


Panimo: Brewfist

Maa: Italia Tyyppi: IPA
Vahvuus: 6,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 + ) EBU: 80Brewfist / To Øl Space Frontier - pelkkä hyvä ei riitä

Päivää että pätkähtää, taas on vaaleaa olutta hörpitty ennen alati lähestyvää syksyä ja tummia olusia.

Tänä maanantaina käsittelyyni päätyi Alkosta ostettu kollaboraatio-olut; italialainen Brewist yhdessä tanskalaisen To Ølin kanssa tekivät Brewfist / To Øl Space Frontierin, ja ei muuta kuin menoks!

Ulkonäkö on todella hieno, on paksu kumpuileva pilvimäinen vaahto ja utuisen kullankeltainen väri hivelevät silmiäni.

Tuoksu on sangen IPAmainen, eli selvää trooppista hedelmää, mutta sitruuna ja greippi ovat tässä erittäin selkeitä. Ehkä vähän yrttiäkin joukossa? Tuoksu on hyvä, mutta tämmöinen samankaltainen se on monessa muussakin IPAssa.

Maku on täysin tuoksun jäljillä; tuhti hedelmäisyys viettelee, tiukka katkeran kitkerä greippi kurmoittelee ja pistää ojennukseen. Ja.... Niin. Siinäpä kai se. Jälkimaku on pitkän greippisen katkera. Juu. Joo.

Noh. Hyvä IPA. Mutta tulen unohtamaan tämän, tässä ei ole mitään mieleen jäävää. Tämän kaltaisia IPA-oluita on kaupan hyllyt täynnä. Tyylissään kuitenkin ihan onnistunut, mutta se ei nyt vaan enää riitä. 3+/5.

 

Ehkä ensimaanantaina jo on aika siirtyä tummiin olusiin taas. Kattellaan!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä