banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Ruosniemen Arkkitehti - pieni erhe pilaa


Panimo: Ruosniemen Panimo

Maa: Suomi Tyyppi: Black IPA
Vahvuus: 6,1% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 + ) EBU: 52Ruosniemen Arkkitehti - pieni erhe pilaa

Sateinen harmaa maanantai ulkona, mukava olut sisällä. Tämä toimii. Maanantai uhkaa mennä jo tiistaille, joten suoraan asiaan!

Vaikka arkkitehti en olekaan koulutukseltani (vaan insinööri), niin Alkosta tarttui Black IPa à la Ruosniemen Panimo, eli Ruosniemen Arkkitehti. Tykkään BIPAsta, joten eiköhän tämäkin maistu.

 

Kuohkeaa vaahtoa on kuohkeasti kokisruskean oluen pinnalla. Ei oo ihan black, mutta kuultava punaisuus miellyttää silmää.

Tuoksu on perinteistä BIPAa, eli tropiikin makeita hedelmiä, kahvista paahdetta ja ruohoista katkeroa löytyy. Korjaan. Greippistä katkeroa, se on se! Mikä nottei.

Maku on...mjöööh? Ihan kivasti mennään tuoksun linjoilla, seassa myös kaakaota ja salmiakkia voimakkaan greipin lisäksi, mutta nyt tulee mutta. Suutuntuma jättää vähän kylmäksi ollessaan yllättävän hapoton. Muuten kaikki on kohdallaan pitkää greippisen paahteisen katkeraa jälkimakua myöten, mutta suutuntuma vesittää tilannetta. Ei auta, olut on hyväksyttävä ja todettava 3+/5, vaikka potentiaalia olisi ainakin 4-/5:een.

Ei aina voi voittaa, mutta ei kyllä harmitakaan, ainakaan kauheasti. Ensimaanantaina uusia kuljailuja, eli heimoit!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä