banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Les Trois Mousquetaires G.C. Doppelbock - makea bockimainen botku


Panimo: Les Trois Mousquetaires

Maa: Kanada Tyyppi: Doppelbock
Vahvuus: 8,6% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: 30Les Trois Mousquetaires G.C. Doppelbock - makea bockimainen botku

Grande Cuvée Doppelbock on alkutietojen mukaan kuin nestemäistä leipää. Maistamallahan se selvinnee.

Väri on hiivojen intensiivisyydestä johtuen joka kevyen samean tumman ruskea tai sitten hiivojen kera todella kuravellinmäisen ruskeahko.

Tuoksuun ylihiivaisuus ei tuo muuta kuin aavistuksen makeutta lisää. Muuten tuoksu on hyvin kypsyneen luumuinen, metsäinen, makea, viinainen, hyvin maltainen, täyteläisen pähkinämäinen, ehkäpä jopa mallasleipäinen.

Makukaan överihiivat eivät tuo (onneksi) merkittävää muutosta. Kielelle tarjoillaan  paksua täyteläistä tuhtia makeutta, luumua, reilusti mallasta, fariinisokerista siirappia, pähkinää, puuta ja makeaa saaristolaisleipää, joka saattaa osalle raatilaisista mennä överi-imelyyden puolelle. Jälkimaku on tahmaavan makea ja hitusen ruohoinen.

Tuhdin makea tapaus. Väite "nestemäinen leipä" lunastettiin maussa aika hyvin. Mutta maussa vallitseva tuhti makeus uhkaa lyödä yli nyt. Maussakin on sitä alkoholia, vaikka makeus yrittää peittää sitä alleen. Mutta makeus on hyvvää!

Mara Lasse Veikko Unde Pete Keskiarvo
4+ 3,5 4 4- 4 4/5

 

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä