banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Red Stripe - rastafarien reggaesoundi


Panimo: Desnoes and Geddes Ltd (Diageo PLC)

Maa: Jamaika Tyyppi: Lager
Vahvuus: 4,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 1 ½ ) EBU: 14Red Stripe - rastafarien reggaesoundi

Ja vielä mahtuu päivään olutarvio sellaisesta tuttavuudesta kuin Red Stripe. Tämä Jamaikan suunnalta kotoisin oleva lager oli unohtunut jääkaappiini pariksi päiväksi, joten oluen lämpötilan tasaannuttua huoneen lämmössä vartin verran oli aika juhlistaa iki-ihanaa keskiviikkoa yhdellä olutarviolla. Kirjoitan siis tätä arviota sitä mukaa, kun olutta valuu vatsaonteloihini.

Näköhavainnoista verkkokalvoon jää saaliiksi erittäin heikko vaahto, kelmeän raikkaan keltainen väri ja vinhasti pintaa kohti kohoilevat kuplat. Ei lupaa hyvää, mutta katsellaan...

Tuoksu on lattea kuin lahna, hedelmäinen kuin suolapähkinä ja hiilihappoinen kuin oikea happo konsanaan! Eihän tästä saa oikein mitään viboja, tuoksu on niin kovin hento, kuin aromaattinen vivahde vain.

Alkumaku on metallisen maltainen ja erittäin raikas, vaikea sanoa että onko tässä edes alkumakua! Itse päämaussa ehkäpä pieni hedelmäisyys, mutta, jos ihan rehellisiä ollaan, onhan tämä ihan kuin vettä joisi. En tiedä pitäisikö tätä edes vetisyytensä vuoksi edes olueksi kutsua. Jälkimaku laimea, mutta jättää suuhun tunkkaisen tunteen.

Kokonaisuutena heikko ja vetinen olut, joka melkein pahoitti mieleni maullaan ja 3,50€:n hinnallaan. Kaipa tämä janon sammuttaa kuumana kesäpäivänä ja koska reggaemusiikki on pääsääntöisesti hyvää, henkilökohtainen arvosanani tälle lagerille on 1,5/5.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä