banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Seuratoiminta lakkaa, mut Vaahtokruunu jatkaa!
11.4.2016 klo 19:14 Veikko

Hei,

pidimme viime sunnuntaina vuosikokouksen, jossa totesimme olutseuran tulleen tiensä päähän. Täten lakkautamme varsinaisen seuratoiminnan, mikä tarkoittaa, että maksetut jäsenyydet (myös alennukset) ovat voimassa kuluvan kauden loppuun. Siirrymme jäykän hierarkkisesta ja byrokraattisesta järjestelmästä vapaaseen olutharrastajien anarkiaan.

Vaahtokruunun taival ei kuitenkaan pääty tähän, sillä pienen trimmaamisen jälkeen uljaasta kotkasta jää jäljelle vielä uljaampi kotka. Nettisivut pysyvät pystyssä ja sisällön tuottaminen jatkuu. Sama porukka on edelleen tervetullut tapaamisiin ja tapahtumiin. Myöskin innokkaat bloggarit ovat tervetulleita mukaan sisällöntuottoon.

Olutseuran tilillä olleet varat kohdennetaan panimolaitteiston hankintaan, johon osallistuvat myös kaikki entisen hallituksen jäsenet. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostilla (hallitus [at] vaahtokruunu.net).

Terveisin, 
Hallitus
Vaahtokruunu


Arvostelu
Mallaskosken Cerberos 18.11.2019
Maa: Suomi | ABV: 11,8% | Tyyppi: Imperial Stout | Arvosana: 4+

Tujakan tuhtia räksytystä tulee tässä suomalaisen Mallaskosken Cerberoksen muodossa! Makeus meinasi unohtua, mutta kyllä se siellä on. Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä