banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Totuuksia oluesta - haastattelussa Michael Jackson (kirjailija)
1.4.2015 klo 14:57 Veikko

michael jackson beerVaahtokruunu avaa uuden toimintakauden asiantuntijahaastattelulla! Saimme langan päähän legendaarisen olutasiantuntijan ja kirjailijan Michael Jacksonin, joka avasi mallasjuomien historiaa ja olemusta.

Alla otteita haastattelusta:

Vaahtokruunu: Michael, sinut sekoitetaan usein samannimiseen pop-artistiin. Tämä on kardinaalivirhe, mutta onko teissä henkilöinä yhteneväisyyksiä?

Michael Jackson: En ole tätä aikaisemmin maininnut, mutta oikealta ammatiltani olen laulaja. Olen itseasiassa työskennellyt muutamaan kertaan kaimani kanssa hänen ollessaan vielä nuori. En erityisemmin menestynyt ammatissani, joten päätin siirtyä olueen.

VK: Uusimmassa kirjassasi Tyskie Vademecum Piwa, kerrot oluen valmistuksesta kansainvälisellä ja globaalilla tasolla. Minkälaisilla tasoilla liikut itse lempiolutta nauttiessasi?

MJ: Erittäin hyvä kysymys. Olutta nauttiessa on ensiluokkaisen tärkeää tunnistaa erilaiset abstrakit, mutta myös hyvinkin aktuellit tasot, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaiseen kokemukseen dynaamisella ja arvaamattomalla tavalla. Esimerkiksi lambicia nauttiessa oluen happamuus vie melkoisen spiraalisiin kompleksitasoihin.

Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan Vaahtokruunun upouudelta Soundcloud -tililtä:


Arvostelu
To Øl Mr. Brown 2018 28.1.2019
Maa: Tanska | ABV: 10% | Tyyppi: Imperial Stout | Arvosana: 4

Pitkästä aikaa tummaa ja vahvaa olutta! Ai että kun tekee hyvää. Mutta Maran on nyt jäätävä tauolle, mutta onneksi maaliskuussa paluu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä