banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Alkon Käsityöläisoluet Pt. II / II
25.3.2015 klo 11:47 Mara

Kotimaisten käsityöläisoluiden taru saapuu nyt päätökseen tämän toisen ja viimeisen osan myötä. Tämän kertaiset oluet olivat:

Bryggeri Kanttori - Käsityöläisoluista tämä Bryggerin Kanttori tarjoaa varsin perusvarman ja perushyvän, mutta unholaan jäävän kokemuksen.

Rekolan Funky Luomu - Rekolan Funky Luomu ilahduttaa ulkonäöllään ja tuoksullaan, mutta maku menee pahasti metsään, tai tässä tapauksessa perunapellolle.

Teerenpeli Lempi Maalaisomena - Taas siideriä. Mutta onneksi tämä Teerenpelin siiderin on hyvää ja mukavan asiallisen omenamaisen hapanta ja makeaa.

Teerenpeli Notkea Nipa - Panimoravintola Teerenpelin IPA tarjoaa hyvän, perusvarman IPAmaisen kokemuksen. Raikkautta ja kepeitä hedelmiä tämä kaipaa.

Maku Savu Porter - Mukavahko suomalainen savuisa portteri, varsinkin tuokussa. Harmi vaan, ette savuisuus ihan yllä makuun asti, vaan jää hieman taka-alalle.

Stadin Imperial Porter - Suomalainen Imperial Porter, joka on todella mukavan makuinen, tarjoten salmiakkia, kahvia, paahdetta ja hieman vaniliaakin.

Ruosniemen Vuorineuvos - Käsityöläisolutsaagamme viimeinen olut, joka tarjoaa mukavan rauhallisen makuelämyksen. Silti jotain jää vielä hämärän peittoon.

Noh, mitäs tästä jäi sitten oikein käteen ja suuhun?

Ainakin se, että kyllä täällä suomessakin osataan tehdä maukkaita oluita, joita kelpaa ulkomaillakin esitellä ja maistattaa. Joukkoon totta kai mahtui muutama heikompi suoritus, mutta tummat vahvat oluet ja varsinkin siiderit hyväilivät minun ja Unden makunystyröitä heleän ihanalla tavalla. Hyvä olut (tai juoma) on aina hyvää. Seuraavaan olutkollaboraatioarvioon, eli näihin kuviin ja tunnelmiin, hei ja hei.


Arvostelu
Hitachino Nest Anbai Ale 22.4.2019
Maa: Japani | ABV: 7,5% | Tyyppi: Hedelmäolut | Arvosana: 3½

Japanilainen hedelmäolut on japanilaista ume-hedelmää hyödyntävä, ja sehän tässä tuoksuu ja maistuu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä