banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Vaahtokruunu Tursajaisissa - Torni huojuu
28.2.2015 klo 15:20 Veikko

Vaahtokruunu edusti jälleen Helsingin Tekniikan Opiskelijoiden (HTO) järestämissä Tursajaisissa. Kyseessä on ammattikorkeakoulujen uljas vastine fuksiaisille. Tarkoituksena on tutustuttaa uudet opiskelijat eli tursaat toisiinsa ja tietenkin opiskelijaelämän rientoihin.

Tursajaisissa kierretään keskustan kapakoita suorittamassa erilaisia hassunhauskoja rasteja, joilta kerätään sitten pisteitä ja paras joukkue toki palkitaan.


Vaahtokruunun, jo perinteeksi muodostuneella rastilla kasattiin tornia puupalikoista. Tilana toimi jälleen olohuoneemme Kampissa eli Leijuva Lahna. Tavoitteena oli kasata minuutissa mahdollisimman korkea torni tuopin päälle, tuopin ollessa ihon, esimerkiksi käden, päällä.

Kovin korkeita torneja ei tällä kertaa nähty, mutta fiilis oli tälläkin kertaa korkealla ja ryhmähenki paikoin ihailtavaa. Rastin huipputulokseen ylsi joukkue Mursut tuloksella 60. Ansaitsevat pienet aplodit toki. Onnea!

Lisää tunnelmia voi kuunnella Vaahtokruunun ensimmäisestä virallisesta jälkilähetyksen jälkilähetyksestä eli tuttavallisemmin podcastista, joka löytyy alta. Kuuntelun iloa.Arvostelu
Liefmans Kriek Brut 12.11.2018
Maa: Belgia | ABV: 6% | Tyyppi: Sour Red | Arvosana: 3½

Belgialainen hapanolut on makea olut. Kriek on kirsikka, ja sitä tässä oluessa on enenmmän kuin tarpeeksi. Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä