banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Olutryhmän Oluen Nettitilaamis-saaga Pt.2
11.10.2014 klo 22:47 Mara

Vielä kun ennen vuodenvaihdetta uskaltaa näistä asioista puhua, niin puhutahan ny sitten! Eli siis se on Mara täällä hei kertoilemassa lisää meikäläisen ja Unden yhdessä tilaamista olusista internetin melko ihmeellisestä maailmasta.

Saveur Bièrestä tilasimme siis yhteensä 18 olutta, ja nyt vuorossa olivat synkkiin syysmyrskyisiin räntäsadekeleihin soveltuvat sieluttoman mustat ja paahteiset imperial stoutit!

Tällaisia maistelimme ja fiilistelimme:

De Molen Hel & Verdoemenis - mattamusta imperial stout, joka virittelee kielen päälle punaviinimäistä vivahdetta, mutta joka ei kuitenkaan pankkia räjäytä. Mainiota silti! 4/5!

Dieu du Ciel Péché Mortel - kanadalaisen mikropanimon olut, jossa kahvisuus on hyvällä tapaa etualalla. Uskomattoman hyvää! 4,5/5!

Dieu du Ciel Aphrodisiaque - tämä kanadalainen stout rehellisesti sanottuna räjäytti pankin. Maun suklaiset ja vaniliamaiset aromit hellivät hempeästi makunystyröitä kohti ikuista sinfoniaa. Peräti 5-/5!!!

De Molen Mout & Mocca 2012 - punaviinimarjamainen ja kevyen pähkinäinen imperial stout, joka harmittavasti jää edellisten olueiden jalkoihin. Hyväähän tämäkin silti on. 4-/5.

BrewDog Paradox Heaven Hill - illan viimeinen hidas. Ja tuhdein. Viisitoista prosenttia näkyy ja tuntuu. Bourbonmainen. Mutta ehkä turhankin vahva? 4/5.

Kanadalainen mikropanimo Dieu du Ciel pitää ehdottomasti laittaa korvan taakse, koska sieltä suunnalta tulivat illan parhaimmat oluet. Mara ja Unde suosittaa!!!

 

Tällaista meininkiä oli meillä Unden kanssa tällä kertaa. Mutta tämä olutvyyhdin purkaminen jatkuu vielä, seuraavalla kerralla luvassa ehkä saisoniin viittavia olusia. Until next time, adjö tack!


Arvostelu
Hitachino Nest Anbai Ale 22.4.2019
Maa: Japani | ABV: 7,5% | Tyyppi: Hedelmäolut | Arvosana: 3½

Japanilainen hedelmäolut on japanilaista ume-hedelmää hyödyntävä, ja sehän tässä tuoksuu ja maistuu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä