banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Maaliskuun oluttapaaminen @ Bryggeri Helsinki
2.4.2014 klo 21:29 Unde

Bryggeri Helsinki, joka avattiin viime keväänä Sofiankadulle on tullut Vaahtokruunun osalle jäsenistä tutuksi, joten päätimme suunnata maaliskuun tapaamisessa sinne. Kehitteillä on myös yhteistyökuvioita, mutta niistä lisää syssymmällä!

Bryggeri Helsinki tekee omia oluitaan tyylikkäissä kuparipannuissa aivan ravintolan keskellä. Oluet ovatkin saksalaistyylisiä, helposti juotavia ja maukkaita käsityöoluita. Panimomestari Mathias Hüffner kertoi meille myös oluiden lomassa hieman Bryggeristä, oluesta ja Saksan olutkulttuurista. Maistelimme myös Mathiaksen kanssa uuden savolaisen pienpanimon, Iso-Kallan oluita, jotka maistuivat raadille hyvin.

Mutta teemanahan oli tällä kertaa tietenkin talon omat oluet. Hanatuotteina oli viittä eri lajiketta, joita maistoimme desin annoksina.

Bryggeri Helsinki Pils

Talon pils oli hieman katkerampi sekä maukkaampi ns. ‘perus’ pilsiin verratuna.

KA: 3 / 5

Bryggeri Helsinki / Plevna Cotton Ale

Plevnan ja Bryggerin yhteiskeitos, Cotton Ale oli veikeä pale ale. Raikkaan marjainen ja kevyt olut sopisi mainiosti kesän ratoksi.

KA: 3+ / 5

Bryggeri Helsinki Weizen

Vehnäolut on aina vehnäolut. Maistuva vehnis, mutta ehkä hiukan miedoksi jäi maut tällä kertaa.

KA: 3 / 5

Bryggeri Helsinki Red Ale

Red Ale oli seesteisen rauhallinen, miellyttävä ja marjainen. Maistui raadille parhaiten, Kuukauden Oluen tittelin arvoisesti!

KA: 3 ½ / 5

Bryggeri Helsinki Stout

Kuiva irkkustout, joka oli harmillisen kevyt, mutta osalle maistui erinomaisesti. Vannoutuneimmat hörhöt jäivät kaipaamaan jotain.

KA: 3 / 5

Bryggeri Helsingistä jäi leppoisa kuva, niin oluista kuin itse paikastakin. Suosittelemme kokeilemaan talon omat oluet läpi, vaikka ruoan kanssa. Veikkaamme että silloin ne pääsevät vasta oikeuksiinsa.

Seuraavaksi törmäämme Helsinki Beer Festivalilla 5.4.2014. Nautitaanhan keväästä sillä aikaa!


Arvostelu
Hitachino Nest Anbai Ale 22.4.2019
Maa: Japani | ABV: 7,5% | Tyyppi: Hedelmäolut | Arvosana: 3½

Japanilainen hedelmäolut on japanilaista ume-hedelmää hyödyntävä, ja sehän tässä tuoksuu ja maistuu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä