banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Helmikuu on helmi
5.2.2014 klo 14:41 Veikko

Ystävät, ilouutisia! Vaahtokruunun kommandot tunkeutuivat Kauniaisiin ja neuvottelivat diilin ravintola Momsin kanssa. Siis nyt sieltäkin seuramme jäsenet saavat megalomaanisen 10% -olutalennuksen seuran jäsenkorttia vilauttamalla.

Seuraava tasting järjestetäänkin Momsissa tiistaina 25.2. klo 17. Tällä kertaa isännän henkseleitä paukuttelevat Mara ja Veikko. Mestoille pääsee kätevästi SULE:lla elikkäs S-, U-, L- ja E-lähijunilla.

Missä: 
Ravintola Moms
Kauppakeskus Grani
Promenadi 1, 02700 Kauniainen

Ilmoittauduthan tapahtumaan tästä tai hallituksen jäsentä hihasta nykäisemällä. Hinta on tuttuun tapaan jäsenille 10€, muille 13€. Maksaa voit tilisiirrolla, käteisellä tai nykyään myös MobilePay:lla. Tarkemmat maksuohjeet saat ilmoittauduttuasi.

Huom!
Vaahtokruunu tekee satunnaisia pistokäyntejä oluthuoneille milloin mistäkin syystä. Seuraa pöhinää Facebookissa ja Twitterissä, niin tiedät missä, milloin ja mitä nuohotaan. Vihje: keskiviikkoisin kannattaa olla kärppänä. Somekikkailijoille olemme implementoineet hashtagin #nuohoamaan.


Arvostelu
Hitachino Nest Anbai Ale 22.4.2019
Maa: Japani | ABV: 7,5% | Tyyppi: Hedelmäolut | Arvosana: 3½

Japanilainen hedelmäolut on japanilaista ume-hedelmää hyödyntävä, ja sehän tässä tuoksuu ja maistuu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä