banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Tripla M
21.3.2013 klo 21:15 Mara

No niin, tervehdys taasen vain kaikille tasapuolisesti sukupuoleen taikka sukkien väriin katsomatta. Nyt seuraa asiaa henkilökohtaisten arvioideni jatkosta.

Nimittäin! Nyt kun olen muutaman arvion tehnyt ja tavallaan myöskin hieman tullut treenattua kirjoittamista ja sivuston toimintamekanismeja (toki lisää treeniä tarvitaan), niin jatkossa henkilökohtaisia arvioitani tulee joka maanantai, ja nämä maanantait tunnettaan nimellä MMM eli Maran Maltainen Maanantai. Lähtee viikko paremmin käyntiin.

MMM:n periaate on, että arvioin sellaisen oluen, joka on joko edellisviikolla jäänyt pieneksi ruosteiseksi rattaaksi ruksuttamaan pääni kelakoneistossa tai kaivan hyhmäisistä arkistoistani esiin vanhan arvion, jonka palauttelen mieleeni ja tarvittaessa uudelleen testaan aikaisemmin nauttimani oluen. Tavoitteena on siis esitellä erilaisia mielenkiintoisia oluita, hyviä, huonoja ja kaikinpuolin mieleenpainuneita tapauksia, joista minulla olisi hieman useampikin sana sanottavana. Arvioiden tyyli ei välttämättä muutu entisestä, mutta otan henkilökohtaiseen syleilyyni aina arvokasta palautetta arviotyylistäni. Katsotaan miten tämä lähtee kehittymään.

Toivotan täten antoisia lukuhetkiä arvioideni parissa. Maanantaihin, jolloin vuorossa olut, joka piti ankaran puhuttelun alitajunnalleni. Prost!


Arvostelu
Hitachino Nest Anbai Ale 22.4.2019
Maa: Japani | ABV: 7,5% | Tyyppi: Hedelmäolut | Arvosana: 3½

Japanilainen hedelmäolut on japanilaista ume-hedelmää hyödyntävä, ja sehän tässä tuoksuu ja maistuu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä