banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Paljasta saarta ja great minds think alike -meininkiä
15.1.2014 klo 21:54 Mara

Oikein mainiota kuluvaa vuorokauden hetkeä!

Tuossa viime vuoden lopuilla minä Mara ja toveri Unde fiilistelimme syksyistä Keisari-kollaboraatiotamme, ja ajattelimme, että mitäs jos uudestaan fiilistelisimme joitakin olusia. Täten sitten kohtasimme Kauniaisissa allekirjoittaneen kämpässä tavoitteena testailla norjalaisen panimon Nøgne Ø:n maitokauppa olusia. Kuusi tarttui maitokaupasta messiin, mutta otin kumminkin ihan vaan varalta vielä yhden vain Alkosta löytyvän olusen. Ja voi kuulkaa, Nøgne Ø valmistaa todella mainioita oluita moneen eri makuun, joten ihan varmasti jokin näistä olusista maistuisi myös Sinulle!

Alla on lista nauttimistamme oluista:

 

Nøgne Ø Blonde

Oikein mukava belgian ale, joka on yllättävänkin tuhti, ja joka antaa mukavat kesäfiilikset. Arvosana: 4-/5.

Nøgne Ø Global Pale Ale

APA, jossa on käytetty kolmeatoista humalalajiketta eri puolilta maailmaa. Mukavan rapsakka olut! Arvosana: 4/5.

Nøgne Ø Wit

Witbier, joka on täydellisen raikas vaan ei vetinen, ja joka tarjoaa kielen päälle täydellisen kesäisen fiiliksen. Mainio! Arvosana: 4/5.

Nøgne Ø Bitter

ESB, joka tarjoaa kyllä ihan laadukasta humalaisuutta, mutta muut maut jäävät hieman unholaan. Arvosana: 3+/5.

Nøgne Ø Brown Ale

Brown ale, jossa on uskomattoman hyvä tuoksu, sisältäen suklaata ja kahvia. Valitettavasti maku ei aivan yllä tuoksun tasolle. Arvosana: 3,5/5.

Nøgne Ø Havrestout

Sweet stout, jonka tuoksu on mitä mainioin, mutta jonka maku tarvitsisi enemmän meininkiä. Turve ja jäkälä saattaa maistua. Arvosana: 3+/5.

Nøgne Ø Imperial Stout

Viimeinen olut osoittautui parhaimmaksi, tämä olut ei ole vaisu taikka ohut! Tämä imperial stout läväyttää paahdetta ja kahvia kielen päälle rennon asiallisesti. Hyvin hyvä olut, tätä kannatti odottaa! Arvosana: 4+/5.

 

Me Unden kanssa suosittelemme erittäin suuresti testailemaan Nøgne Ø:n olusia, hintaa näillä kyllä on, mutta kentiespä laatu maksaa.

Yksi suurimmista hämmennyksistä oli, että miten täsmälleen tai lähes samoja arvosanoja annoimme näille olueille, miten olimmekaan niin samaa mieltä. Ja näitä arvosanoja ei edes sovittu etukäteen, joten varmaankin great minds think alike.

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, antoisia lukuhetkosia ja katsotaan taas tulevaisuudessa mitä keksimme toveri Unden kanssa ottaa kollaboraatiotestaukseen. Norjaa on vielä jäljellä...


Arvostelu
Amager Marianna The Moody MILF 15.7.2019
Maa: Tanska | ABV: 10% | Tyyppi: Pale Barley Wine | Arvosana: 4½

Tanskalainen Amager on useasti täällä sivustolla esiintynyt, ja syy on se, että yleensä panevat hyvin. Nyt panivat todella hyvin! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä