banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Vaahtokruunussa tapahtuu!
20.11.2013 klo 21:49 Pete

Nyt jos on hyvä aika liittyä Vaahtokruunun jäseneksi. Vaahtokruunu kävi tällä viikolla keskustelemassa Leijuvan Lahnan kanssa seuran jäsenalennuksista. Lahna tarjoaa kaikille Vaahtokruunun jäsenille -10% alennuksen kaikista oluista (myös pullotuotteet) jäsenkorttia näyttämällä.

Jäsenkortti etupuoliJäsenkortti takapuoli

 

Uudet jäsenkortit lähetetään jäsenille lähiaikoina tai tarvittaessa ne voi tulla noutamaan Vaahtokruunun tapahtumasta tai sovittaessa muualta. Jos haluat liittyä mukaan, voit tehdä niin osoitteessa www.vaahtokruunu.net/liity. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua niin kannattaa sekin tehdä pikimmiten.

 

Jos olet miettinyt Vaahtokruunun jäsenyyttä, mutta et ole syystä tai toisesta viitsinyt liittyä, on myös tapahtumaa tiedossa. Vaahtokruunu järjestää kaikille yleisen rekrytapahtuman ensi viikon keskiviikkona (27.11.2013) Pub Angleterressä (Fredrikinkatu 47, Helsinki) klo 17 eteenpäin. Hallitus on paikalla mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja jotta ei olisi pelkkä tylsä infoilta, on paikalla myös kilpailuja ja tastingeja joissa on mahdollista voittaa jäsenyyksiä ja muita olutkohtaisia palkintoja. Kannattaa siis tulla ehdottomasti paikalle. Paikanpäällä voit myös liittyä mukaan ilman hankalia internetsähläyksiä.

Myös seuraava tapaaminen järjestetään joulukuun 12. päivä Leijuvan Lahnan kabinetissa. Tapahtumaan ilmoittautuminen ennakkoon on pakollista. Luvassa taas mukavaa seuraa ja hyvää olutta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.vaahtokruunu.net/ilmoittautuminen


Arvostelu
Hitachino Nest Anbai Ale 22.4.2019
Maa: Japani | ABV: 7,5% | Tyyppi: Hedelmäolut | Arvosana: 3½

Japanilainen hedelmäolut on japanilaista ume-hedelmää hyödyntävä, ja sehän tässä tuoksuu ja maistuu! Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä