banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Blogi


Craft Beer Helsinki 2017
8.7.2017 klo 13:11 Pete

Craft Beer Helsinki 2017 järjestetään toisen kerran Helsingin rautatientorilla. Tapahtuma on kasvanut viime kerrasta jonkin verran ja siksi Vaahtokruunukin kävi katsastamassa tapahtuman omin toimin. Paikalle saavuttiin 8.7. klo 12 ja silmiin avautui oluen valtakunta. 

Tapahtuman omin sanoin:

Craft Beer Helsinki valtaa Rautatientorin 6.-8.7.2017 isompana ja parempana kuin koskaan. Tänä vuonna loistavasta oluttarjonnasta pitää huolen 30 panimoa eri puolilta maailmaa! Suomesta tapahtumaan osallistuu 15 panimoa, joiden lisäksi saamme maistella 15 upean ulkomaalaisen panimon tuotteita.

Tapahtumasta tosiaan huomaa että tarjontaan on panostettu. Ständit on perinteisesti reunalla ja keskellä löytyy pöydät ja teltat. Ruokaan on panostettu tänä vuonna ja jopa vegaani vaihtoehtoja löytyy usealta teltalta. Hieman tuli sellainen tunne että kaikki englantia puhuvat tarjoilijat on ajettu keskelle kenttää. 

Maksukortin toimivuus oli viime vuonna hieman kehnoa ja kävi mielessä jäikö toteutusaika liian lyhyeksi vai kaatuiko järjestelmä juuri h hetkellä. Joka tapauksessa tänä vuonna jonottaminen oli nopeaa ja lataukset toimi. Parempaa on myös tiskeillä jossa on lisätty asiakaspääte josta näkee suoraan saldon. 

Oluet, hyviä parit tärpit kannatti etsiä tankerilta ja atomilta. Harmittamaan jäi tapahtumasta parin paikan tavaran vähyys ja keli. Muuten onnistunut tapahtuma ja odotan henkilökohtaisesti tulevia tapahtumia. 


Arvostelu
Prairie Bomb! Deconstructed: Vanilla 18.5.2020
Maa: USA | ABV: 11,8% | Tyyppi: Imperial Stout | Arvosana: 3+

Jenkkilästä pamahtaa sellainen karu olut, että nyt potkitaan munille antaumuksella. En tiedä tykkäänkö näin rajusta meiningistä. Lue lisää!Yhteistyössä:Yhteistyössä
Vaahtokruunu twitterissä
Kalenteri Kalenteri
Valitettavasti uusinta tapahtumaa
ei ole vielä merkitty kalenteriin!
Tarkistathan myöhemmin uudelleen.
Facebook
Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä